Fartfyllda intressen

Alla är vi olika och har olika typer av intressen. Vissa gillar mer fartfyllda aktiviteter medans andra gärna tar det lite lugnare. Som tur är så finns det alltid något som passar oss. Vill vi ta det lite lugnare så anpassar vi aktiviteter som passar det. Vill vi få lite fart och fläkt så väljer vi det.

Bowling är något som passar alla åldrar och detta spel kan kan vi spela året om. Det finns hallar i de flesta större städer och samhällen och det är enkelt att boka tid för att spela. Vill man utmana sig själv lite mer så kan cykel och downhill vara det som passar bäst. Här gäller det att ha relativt bra kondition för att orka med detta. Så klart behöver man inte ta de värsta nedfarterna alldeles från början.

Vidare med fartfyllda intressen så kan vintertid slalom och utförsåkning vara det som passar bäst. Under både sport- och påsklov så åker vi gärna till något attraktivt ställe för att åka utför. Påsk speciellt kan vara otroligt härlig med takdropp och en skön sol som gör att fräknarna kommer fram. Här får vi både upplevelser och rekreation på samma gång. Vi får återkomma med fler förslag på härliga aktiviteter i annat inlägg.