Ladda inför Premier League-säsongen

Premier League har sedan en tid tillbaka uppehåll efter att Chelsea vunnit säsongen 2016/2017. För oss som älskar fotboll är detta så klart tråkigt då vardagen går långsammare och helgerna har blivit en aning tråkigare.

Men vad kan man då göra innan nästa säsong sparkar igång i augusti? Här kommer våra tips.

Silly

Silly Season är den tid på året då absolut flest spelare byter lag. Ett hett tips är därför att läsa på och verkligen sätta dig in i vilka spelare ditt lag kan tänkas värva. Du kommer dels lära dig en hel del men också ha en riktigt spännande tid framför dig. Du kommer väl sitta uppe och följa Deadline Day?

Ladda

Om du är extra otålig kanske du ska börja att ladda upp inför nästa säsong redan nu. Köp en matchtröja och lusläs ditt lags hemsida. Du kan säkert lära dig något nytt och ta ditt supporterskap till en helt ny nivå. Kanske finns det något intressant i ditt lags historia du inte visste, eller kanske ett intressant levnadsöde bland klubbens spelare.

Spela

Att spela tv-spel har de flesta nog provat på någon gång. Men har du provat något av de fotbollsspel som finns på marknaden? FIFA och PES är de största och mest framgångsrika spelen. Och man kan verkligen förstå varför. Förutom att du kan spela som de stjärnor du brukar se på tv så får du också uppleva en otrolig grafik vilket bidrar till en riktigt häftig spelupplevelse. Speciellt FIFA är en väldigt populär spelserie som kommer göra det väldigt svårt att lägga ifrån dig dosan om du väl börjar.