Spela på din favoritsport

sports_betting_190024007

Alla har vi en sport vi gillar mer än någon annan. Det är sporten vi inte har något emot att förklara för de oinsatta, sporten vi gärna talar om kanske i flera timmar utan att samtalsämnet torkar ut, sporten vi gör tid för att titta på och försöker febrilt hitta repriser av när vi missar en efterlängtad match. Tack vare internet kan vi nu även tjäna pengar på denna sport, nästan oavsett vad det än är.

Fotboll och ishockey är ju riktiga klassiker och att satsa pengar på dessa är ju knappast någon nyhet för någon i Sverige. Till exempel har vi ju haft Stryktipset ända sedan 1934. Men många sporter utanför dessa två fick inte se nämnvärt samma möjligheter förrän mycket senare.

Odds på nätet har funnits sedan början av 2000-talet men det är inte förrän på senare år som detta har uppmärksammats i någon stor utsträckning och antalet sajter man kan spela på har minst sagt mångdubblats.

Och som sajterna blev fler och fler har även utbudet av sporter de ger odds på ökat markant. Idag spelar det inte roll om man föredrar fotboll, innebandy, bowling eller till och med e-sport. Praktiskt taget alla sporter kan hittas på någon bettingsajt, man behöver bara leta runt något!