Upplev Premier League på riktigt

charnsitr / Shutterstock.com

charnsitr / Shutterstock.com

Den engelska fotbollsligan Premier League är möjligtvis den fotbollsliga världen över som vi svenskar gillar allra mest. I Sverige finns det ett stort antal fans som håller på diverse lag i ligan, men långt ifrån alla har fått chansen att uppleva den engelska fotbollsmagin på plats i någon utav de engelska fotbollsstäderna.

All fans av Premier League borde någon gång få chansen att äntra arenan till sitt favoritlag och uppleva en match på plats. Även om det finns mycket fotbollsglädje i att se matcherna på tv så är det svårt att jämföra med de extra intryck som tillkommer genom en riktigt matchbiljett. Att få ställa sig i klacken till sitt favoritlag bland alla andra fotbollströjor bjuder på en stämning utan dess like och något som minst sagt brukar bli ett minne för livet för de som tar tillfället i akt. Faktum är att många vallfärdar tillbaka år efter år, då de inte kan få nog av upplevelsen när de väl blivit bitna av den.

Ett varningens finger

När du besöker England och Premier League så bör du dock inte glömma att det tyvärr finns en och annan ful fisk inom supporterkulturen. Dessa negativa krafter har bekämpats hårt de senaste åren men trots detta kan det förekomma tråkigheter här och var om man har oturen på sin sida. Vi rekommenderar er därför att vara åtminstone en smula vaksamma och tänka er för när det kommer till hur ni rör till och från stadion samt under matchen. Det är trist att det ska behöva vara så, men det kan vara rent av farligt att hamna mitt i motståndarklacken med ”fel sorts kläder”.